Hør hvad kunderne mener

Hos Ege er vi stolte over at have så mange tilfredse kunder. Nedenfor kan du se et udpluk af vores tilfredse sælgere og læse mere om hvad de mener om os.

 

Se evt. listen af solgte boligere her
 • tilfreds

  Utrolig tilfreds med Ege!

  Ege er lokalkendte og jeg giver hermed hele teamet hos Ege mine bedste anbefalinger.

  Jeg har lige solgt Jenslev Gade 7 igennem Ejendomsmægler EGE Bramsnæs. Jeg har været utrolig tilfreds med Ege, som har givet gode og konstruktive råd for at fremme boligsalget. Ege har også forestået handlen med vores nye bolig og det hele tog ca. 4 måneder.

  Jens Jacobsen Due - Sælger af Jenslev Gade 7, Jenslev

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Rishøjvej 9, 4000 Roskilde - web

  Solgt til prisen på 1. fremvisning!

  Samarbejdet mellem os og firmaet var rigtig godt og dynamisk

  Vi har været utrolig tilfredse med hele salgsforløbet – det er virkelig flot gået!. Vores hus blev solgt på kun 23 dage og vi havde en rigtig god kemi med både Ege selv og  Mads Jetsmar. Mads var i handelssituationen hurtigt reagerende, så køber fik svar og dokumentation på talrige, spørgsmål hurtigst muligt. Samarbejdet mellem os og firmaet var rigtig godt og dynamisk. Vi giver hermed vores varmeste anbefalinger til hele staben hos Ejendomsmæglerfirmaet EGE.

  Per Ahrentzen og Ketty Dahl - Sælger af Rishøjvej 9, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Ejboparken 57, 1. tv., 4000 Roskilde - web

  Solgt på 4 dage!

  Vi vil til enhver tid give dem vores varmeste anbefaling

  Det er begrænset hvor godt vi kender Eges i Roskilde, da de solgte vores lejlighed på bare 4 dage. I den korte tid har de dog været yderst professionelle før, under og efter handlen, og vi vil til enhver tid give dem vores varmeste anbefaling.

  Lasse Bruun Hansen - Sælger af Ejboparken 57, 1. tv, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Kildevang 14, Herslev, 4000 Roskilde - web

  Solgt på 3 mdr.

  Vores forventninger til en hurtig handel blev indfriet

  Da vi skulle have solgt dødboet efter vores forældre ønskede vi en hurtig handel.
  Vi var klar over at markedet var svært i byen og søgte en mægler der var lokalt forankret.
  Mads Jetsmar var velforberedt til det første møde og valget faldt meget naturligt på Ege.
  Vores forventninger til en hurtig handel blev indfriet og huset blev solgt indenfor 3 måneder.
  Ege var med hele vejen og varetog vores interesser på fortrinelig vis.
  Tak for en god handel.

  Claus Bue Olsen - Sælger af Kildevang 14, Herslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Rødkildebanken 16, 4320 Lejre - web

  Virkelig godt mæglerarbejde!

  Ege har virkelig gjort et godt stykke arbejde for at få solgt vores hus

  Vi har netop solgt væres skønne hus på Rødkildebanken via Ejendomsmægler Ege i Lejre og vil gerne rose firmaet samt ejendomsmægler Mads Jetsmar for hans meget aktive indsats. Ege har virkelig gjort et godt stykke arbejde for at få solgt vores hus. Vi har haft en rigtig god dialog gennem hele forløbet, selvom det ikke altid er lige sjovt at have åbent hus. Mads er meget udadvendt og kunne fra starten se mulighederne i vores hus – Hvilket gjorde at vi valgte ham til at sælge. Dette fik han ligeledes formidlet videre til køberne. Vi fik en rigtig god handel på plads med nogle meget søde købere.

  Vi vil meget gerne anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre som skal sælge deres hus.

  Linda og Frank Madsen - Sælger af Rødkildebanken 16, 4320 Lejre

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Bentsensvej 24, 4330 Hvalsø - Web

  Alt gik præcis som vi kunne ønske.

  Vi fik hvad vi ønskede
  Da vi skulle sælge vores landejendom ved Bjergskoven i Hvalsø, valgte vi ejendomsmægler Ege. Vi vidste, at Ege havde stor erfaring indenfor denne ejendomstype samt at han solgte mange i området. Endvidere var det vigtigt for os, at få markedsført huset i Københavneraviser. Vi fik hvad vi ønskede: Synlig markedsføring, hurtigt salg samt et godt samarbejde med Ege.
  Vi er utrolig glade for, hvem der endte med at købe vores lille paradis.
  Kæmpe ros til hele firmaet ved Ege.

   

  Mads Frazier & Hanne Dannulat, sælgere af Bentsensvej 24, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Hellehuse 8, 4174 Jystrup - web

  Fra passivt salg til aktivt salg hos Ege

  Efter bare ca. 2 måneder kom der købere frem

  Efter mere end 4 års samarbejde med andre mæglere kontaktede jeg Ege i Roskilde.

  Ege fortalte mig meget hurtigt den barske sandhed om hvad han mente at den rigtige pris var på mit landsted.  Ege har stort kendskab til landsteder og han syntes godt om mit dejlige bindingsværkshus i Jystrup ved Skjoldenæsholmskoven.

  Ege kørte en aktiv kampagne med god presse om landstedet og efter bare ca. 2 måneder kom der købere frem og Ege solgte huset til min store tilfredshed.

  Alle hos Ege er nemme at tale med og alle er meget behjælpelige.  Samtidig har de medarbejdere, som jeg har været i direkte kontakte med, været meget professionelle og seriøse i deres arbejde således at jeg virkelig følte mig “i gode hænder”.

  Jeg følte mig så tryg i samarbejdet med Ege og hans folk at jeg bad dem være min rådgiver da jeg skulle købe nyt hus.  Og her var de også bare super i håndtering af mit huskøb.  Da man jo ikke normalt har den store erfaring med salg/køb af ejendomme er det godt at føle den tryghed, som Ege og hans folk gav.”

  Jette Martinsen - Sælger af Hellehuse 8, 4174 Jystrup

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Frederiksborgvej 64, 4000 Roskilde WEB

  Solgt på kun 84 dage!

  Mads så nogle forbedringsmuligheder, som vi fulgte med stor succes

  Vi er ikke i tvivl om, at den rådgivning vi fik af Mads Jetsmar fra Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde, var medvirkende til at vi fik solgt. Mads så nogle forbedringsmuligheder, som vi fulgte med stor succes. Vi var med på sidelinjen og følte os trygge ved at Mads fremviste ejendommen og fremhævede alle kvaliteterne ved huset. Lige fra starten havde vi en rigtig god dialog og fik løbende den aftalte feed back på fremvisninger. Mæglerfirmaet var aktive og imødekommende og overholdte alle indgået aftaler. Vi fik den ønskede handel gennemført og er yderst tilfreds med mæglerarbejdet. Tak for godt samarbejde.

  Heidi Troelsen - Sælger af Frederiksborgvej 64, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Holbækvej 26, 3. tv, 4000 Roskilde - web

  Solgt til prisen

  Vi modtog hurtig og effektiv respons

  Vi har følt og velkommen hos EGE fra første møde og vi syntes også, at de havde nogle rimelige priser på deres ydelser. Vi modtog hurtig og effektiv respons på mails og opkald m.v. Lejligheden blev solgt til prisen med en flot liggetid på ca. 14 dage. Vi har været meget tilfredse med salget af lejligheden. Det har dog været en lidt følelsesmæssig ruchetur da vort salg skulle hænge sammen med et huskøb. VI købte hos EGE`s afdeling i Kr. Hyllinge og både køb og salg faldt heldigvis til sidst i hak.

  Paw Christiansen - Sælger af Holbækvej 26, 3.tv. 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Rørholm 13, 4000 Roskilde - Web

  Solgt på 5 dage!

  Endda til en pris vi var mere end tilfredse med

  På vej til en seniorbolig skulle vi have solgt vores dejlige hus i Rørholm. Vi tog kontakt til Jan Rasmussen hos EGE som vurderede vores hus. Huset kom hurtigt til salg og vupti 5 dage efter var det solgt. Det var meget imponerende og endda til en pris vi var mere end tilfredse med. Vi havde et rigtigt godt samarbejde og kontakt med Jan som også viste stor hensyntagen til os på det mere menneskelige plan. Vi giver hermed Jan og resten af teamet hos EGE vor absolut bedste anbefalinger for et hurtigt salg og til en god pris.

   

  Inga & Holger Petersen - Sælgere af Rørholm 13, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Dommervænget 4a, 2. th - web

  Solgt til prisen på 3 mdr.

  Der har også været en god humor i dialogen

  Ved mit første møde med Jan Rasmussen fra EGE pointerede jeg kraftigt, at var det meget vigtigt for mig, at få en ærlig prisfastsættelse uden smarte lovprisninger og efterfølgende prisnedsættelser. Jan overholdt alle aftaler, lejligheden blev solgt til prisen på 3 måneder. Ja det kom faktisk til, at koste mig en middag, at Jan overholdt sine løfter men den betaler jeg gerne. Under hele salgsforløbet har der også været en god humor i dialogen, informations niveau har været højt og alle aftaler er blevet overholdt til punkt og prikke. Skal du bruge en mægler der holder sin aftaler og løfter giver jeg hermed Jan Rasmussen og ejendomsmæglerfirmaet EGE mine varme anbefalinger.  

   

  Per Sillesen - Sælger af Dommervænget 4A, 2. th, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Østergade 4, Tølløse - web

  Kom i mål med Ege!

  Det har været befriende ikke at skulle bekymre mig om mæglerarbejdet

  Jeg er utrolig glad for at jeg valgte at sælge via et mæglerfirma som Ege. De har håndteret hele salget for mig og klaret alle fremvisninger, åbne huse og kundekontakter. Det har været befriende ikke at skulle bekymre mig om mæglerarbejdet, men blot at overlade det hele i deres trygge hænder. Det kan jeg anbefale alle som skal sælge deres ejendom.

  En særlig tak til ejendomsmægler Mads Jetsmar som har stået for at gennemføre salget – Vi har haft en rigtig god dialog igennem den afsluttende fase.

   

  Eva Stokholm - Sælger af Østergade 4, 4340 Tølløse

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Store Valbyvej 23E, 4000 Roskilde - web

  Tak for et godt salg!

  Vedvarende og ihærdigt salgsarbejde

  Jeg har netop solgt min ejendom gennem mæglerfirmaet Ege Roskilde og må indrømme, at de har ydet et vedvarende og ihærdigt salgsarbejdet selvom salget tog lidt længere tid end planlagt.

  Jeg har været utrolig tilfreds med den gode kontakt, de har altid overholdt aftaler og er nemme at komme i kontakt med. Vi har haft god løbende dialog omkring salget hvilket jeg har sat stor pris på.

  Hen over julen gik det pludselig stærkt og huset er nu solgt uden nogle problemer eller stridigheder.

  Tak for godt samarbejde til hele staben hos Ege.

   

  Lars Malling Nielsen - Sælger af Store Valbyvej 23E, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Ejboparken 49, 2. th. 4000 Roskilde - web

  Kort og godt

  Lejligheden blev solgt uden afslag på 13 dage!

  Vi har været utrolig tilfredse med vores salg via Ejendomsmæglerfirmaet Ege i Roskilde. De var engageret omkring salget lige fra staten og ydede også et effektivt og hurtigt salgsarbejde.

  Lejligheden blev solgt uden afslag på 13 dage!

  Vi har både under og efter salget fået gode tilbagemeldinger og er bestemt tilfredse med hele forløbet. Vi giver hermed Ejendomsmægler Mads Jetsmar og hele teamet hos Ege vores bedste anbefalinger.

   

  Bo og Vicky Grenaa Bodi - Sælgere af Ejboparken 49, 2. th. 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Egervænget 41, Svogerslev, 4000 Roskilde web

  They achieved the asking price!

  They remained professional and attentive throughout

  Our first meeting with Ege assured us that they were the right real-estate agent to assist with the sale of our house.  They remained professional and attentive throughout, and went the extra mile when it came to assisting us with language barriers with the documentation and processes.  Even after the sale, contact with the administration staff has been perfect.  I would recommend Ege, without any hesitation.  They achieved the asking price for our house, and we are more than happy with the buyers who will now call our house their home.  Thanks Ege!

  Mark and Jackie Watkins - Seller of Egernvænget 41, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Følfodvej 10, 4000 Roskilde web

  Forløbet har kun været positivt

  Arrangementer har været fulgt professionelt op

  Da mine søskende og vi skulle sælge vores forældres hus, fik vi et bud fra tre mæglere. Valget faldt med det samme på Ege da  vi følte at mægleren Mads Jetsmar, brændte li’så meget for at sælge huset som vi selv gjorde. Forløbet har kun været positivt. Alle henvendelser/åben hus arrangementer har været fulgt professionelt op fra Mads med løbende status til os.  Da aftalen falder på plads med køber ordner Ege alle dokumenter og ved overdragelse informere om ejerskifte til el/vand leverandører.  I hele forløbet har vi følt os trygge og haft 100% tillid til at handlen blev gennemført bedst muligt for os som sælger. Vi kan kun klart anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre.

  Lone Mejl og Charlotte Cady - Sælgere af Følfodvej 10, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Lynghøjen 59, Svogerslev, 4000 Roskilde web

  Solgt på 22 dage!

  Personlige relationer, tillid og kompetence

  Boligsalg handler om personlige relationer, tillid og kompetence. Jeg har gennem mange år kendt Ege som køber og har på intet tidspunkt været i tvivl om hvem der skulle sælge vores ejendom når det kom dertil. Solgt på 22 dage, tilfredse købere og tilfredse sælgere, effektivt papirarbejde og sagshåndtering.

  Tak for en god handel til Ege og speciel tak til Anette Bruhn, Mads Jetsmar og ikke mindst Jan Rasmussen, som har stået for salget.

   

   

   

  Claus Starcke - Sælger af Lynghøjen 59, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Gevninge Bygade 49, 4000 Roskilde

  Troværdige og loyale

  De har klaret det hele til UG med kryds og slange

  Det har været en rigtig positiv oplevelse at få solgt mit hus gennem Ege. De har været troværdige og loyale gennem hele salget og givet mig hurtig respons. En særlig tak til Mads Jetsmar og Anette Bruhn som har klaret det hele til UG med kryds og slange. Salget gik forholdsmæssigt hurtigt så jeg er en glad og tilfreds sælger.

  Tak for en god handel.

   

  Ulla Paulsen - Sælger af Gevninge Bygade 49, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Bellisvej 20, 4000 Roskilde

  Solgt på kun 9 dage!

  Handelen blev håndteret professionelt og med stor forståelse for vores situation

  Ved et tilfælde blev det Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde, der blev valgt, da huset skulle sælges. Et valg jeg bestemt ikke har fortrudt og et valg, som jeg kan anbefale andre. Handelen blev håndteret professionelt og med stor forståelse for vores situation. At huset så blev solgt på kun 9 dage, er jo bare en ekstra bonus.

  Tak til Mads Jetsmar og Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde for en rigtig god oplevelse.

   

  Margit Dalsgaard Nielsen - Sælger af Bellisvej 20, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Jernaldergården 25, Trekroner, 4000 Roskilde

  Engagement og vedholdenhed

  Meget stor grad af troværdig

  Vi har netop overdraget vor bolig til køberne og håber de vil blive glade for den. I salgsforløbet har vi hele vejen igennem fået en god service. Der har været god opfølgning på kunderne. Der er blevet udvist engagement og vedholdenhed. Jan har sat en ære i, at gøre en forskel for os som kunder og dette har han udvist med en meget stor grad af troværdig.

  VI giver hermed Jan og Ejendomsmæglerfirmaet EGE vore bedste anbefalinger.

   

   

  Nikolaj og Iben Rode - sælgere af Jernaldergården 25, 4000 Roskilde.

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Fyrren 8, 4000 Roskilde - Web

  Perfekt salgsforløb

  Hele Ege-teamet har været meget servicemindet

  Da vi skulle sælge vores rækkehus fik vi Ege anbefalet til salget. Ege har jo solgt huse i mange år, tilligemed at Ege har et godt kendskab til markedet.

  Huset blev solgt efter kun 3 måneder til en fornuftig pris og en hurtig overtagelsesdag. Hele salgsforløbet er gået perfekt og hele Ege-teamet har været meget servicemindet. Vi kan anbefale andre sælgere at kontakte Ege.

   

  Preben og Elise Jensen - Sælgere af Fyrren 8, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Kattingevej 22, 4000 Roskilde - Web

  God forstand på salg af landejendomme

  Ege kører en meget kraftig markedsføring

  Vi valgte Ege til salget af landejendommen på Kattingevej, da Ege har stort kendskab til salget af disse typer ejendomme. Der er mange ting at håndtere ved salg af en landbrugs- ejendom såsom: skattekonsekvenser, hektarstøtte, forpagtning, fremtidig kloak, vandforsyning m.m., hvilket Ege håndterede professionelt. Ege kører en meget kraftig markedsføring, der skaffede mange interesserede købere. Ege solgte min ejendom til min store tilfredshed.

   

  Ingrid Dyhr - Sælger af Kattingevej 22, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Svogerslev Hovedgade 29, 4000 Roskilde

  Solgt til prisen – igen igen!

  Det har været en rigtig god oplevelse at sælge via Ege

  Jeg vil gerne anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege som har stået for både salget af min ejendom samt rådgivning i forbindelse med mit køb. Jeg har oplevet: God behandling, god information under hele salgsforløbet, gode tilbagemeldinger på salget samt en mægler som havde tid til at forklare, såfremt jeg havde spørgsmål.
  Det har været en rigtig god oplevelse at sælge via Ege – dette kan jeg bestemt anbefale andre sælger.

  Jesper Madsen - Sælger af Svogerslev Hovedgade 29, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Åsbjergvænge 16, Gundsømagle, 4000 Roskilde

  Solgt til prisen!

  Seriøs og professionel rådgivning

  Fra første møde modtog vi en meget seriøs og professionel rådgivning. Det var klart for os, at Jan havde mange års erfaring på boligmarkedet og dermed også mange handler på sit CV. Dette skinnede klart igennem i hele salgsforløbet. Det endte også med et salg til prisen. Nu kan Jan også tilføje vores ejendom til sit CV og dette for os på en meget tilfredsstillende måde. 110% anbefaling til Jan og Ejendomsmæglerfirmaet EGE fra os.

  KC Murerservice v/Kasper Christensen - Sælger af Åsbjergvænge 16, Gundsømagle, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Bentsensvej 26, 4330 Hvalsø Web

  Hårdt arbejde gav pote!

  Eges store erfaring var en tryghed

  Vi har solgt vores landejendom igennem Ege Roskilde. Vi har været meget glade for Eges store lokalkendskab og ved, at Ege har solgt mange landejendomme på egnen. Vi vidste at landejendomme i øjeblikket kan være svære at sælge, men Ege tabte ikke pusten, trods en længere periode på markedet. Eges store erfaring var en tryghed for os gennem hele forløbet. En stor tak skal også lyde til Anette på kontoret.

  Henrik og Lisbeth Brandborg - Sælgere af Bentsensvej 26, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Store Valbyvej 25G, 4000 Roskilde - Web

  Tryghed og tillid

  Dynamisk og vedholdende indsats

  Vi startede egentlig salget i Jans tidligere firmaregi men følte det naturligt, at flytte med Jan da han startede hos EGE Roskilde. Hos Jan har vi hele tiden haft et godt samarbejde, baseret på tryghed og tillid. Salget tog lidt tid men var hele tiden dynamisk og med en meget vedholdende indsats.
  Jeg giver derfor Jan Rasmussen og Team EGE mine absolut bedste anbefalinger.

  Hans Polonius - Sælger af Store Valbyvej 25G, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Store Valbyvej 9B, 4000 Roskilde

  Solgt på 21 dage – over prisen!

  Lækkert salg og perfekt strategi

  Lige fra starten havde jeg en god mavefornemmelse med Mads Jetsmar fra Ejendomsmæglerfirmaet Ege i Roskilde. Han havde strategien for salget klar, og den virkede perfekt. Allerede på det første åbne hus kom der langt over 10 kunder og det hele endte med at jeg fik solgt huset over prisen, hvilket jeg er utrolig tilfreds med. Det hele gik rigtig stærkt, men Ege havde godt styr på sagen og jeg følte mig tryg i hele forløbet. Med sådan et lækkert salg vil jeg bestemt selv bruge Ejendomsmæglerfirmaet Ege til salg af min næste bolig.

  Jacob Lade Nielsen - Sælger af Store Valbyvej 9B, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Bigårdsvej tilfreds sælger - beskåret

  Solgt på kun 4 uger

  Vi kan klart anbefale Ege !

  Vores hus i Ejby blev solgt på KUN 4 uger. Hele forløbet er gået så fint og vi kan til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege

   

  Sælger af Bigårdsvej 46, Ejby - Karl Erik & Lillian

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Lynghøjen 63, Svogerslev

  SOLGT PÅ KUN 21 DAGE OG TIL PRISEN

  Særdeles hurtigt og effektivt salg af boligen

  Vi har netop oplevet et særdeles hurtigt og effektivt salg af boligen. Vi har oplevet en god løbende kommunikation igennem hele salgsforløbet. God og professionel feedback efter fremvisninger/åbent hus. Efterleverede alle vore krav mht. overtagelse og pris m.v.

  Alt i alt, Team EGE kan deres kram og vi giver dermed Jan og resten af teamet vor bedst anbefalinger.

  Christina Kruse Tarp - Sælger af Lynghøjen 63, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Ramsøvejen 24, Gadstrup

  Solgt på 36 dage

  Velforberedt, seriøs og kompetent

  Vi vil gerne anbefale Ejendomsmægler Mads Jetsmar, ved Ege, Roskilde. Mads Jetsmar var på linje med de 2 andre ejendomsmæglere vi havde inviteret, men vi valgte ham fordi han virkede velforberedt, havde stort set alle papirer klar, og virkede seriøs og kompetent. Vi havde tillid til at han kunne repræsentere os på bedste måde. Stor tak også til Anette og resten af jeres salgsteam, for fin opfølgning og tilbagemeldinger.

  Lisbeth og Leif Gustavsen - Sælgere af Ramsøvejen 24, 4621 Gadstrup

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Gammel Vindingevej 11

  Solgt på 17 dage til prisen!

  Ege løste opgaven til fulde

  Vi valgte Ege til at sælge boligen for os, da jeg tidligere har samarbejdet med Ege omkring Energiforbedringer. Jeg vidste at Ege havde det drive der skulle til, for at få solgt mine forældres gamle bolig, indenfor kort tid. Vi var helt enige om pris og vilkår – hvilket også resulterede i et helt ønskeligt salg til fuld pris – Mads Jetsmar solgt huset på kun 17 dage. Firmaet løste opgaven til fulde, og jeg kan bestemt stå bag Ege som en god og arbejdsom mæglerforretning.

  Jan Sandberg - Sælger af Gammel Vindingevej 11, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Lindevænget 10-tilfreds

  Tilfreds med salget hos EGE

  Solgt på kun 24 dage!

  Salget gik utroligt stærkt, lige pludselig var vores hus solgt. Det er bare gået så godt hele vejen igennem. Vi er meget glade og tilfredse og vil altid anbefale Ege til andre der skal sælge deres huse.

  Bent & Ulla Kristensen sælger af Lindevænget 10, Vellerup

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Smedevænget 5, Marbjerg

  Pålidelig og behagelig service

  Vi kan ikke klage over orienteringen og behandlingen

  Vi har været meget tilfredse med salget via Ege i Roskilde. Vi har også både solgt og købt via firmaet og alt er gået over vores forventning. Vi var fra starten ikke i tvivl om valget af ejendomsmægler, da Ege føltes rigtig.

  Vi har haft utrolig god og behagelig dialog med alle på kontoret og kan bestemt heller ikke klage over orienteringen.

  Vi er glade for salget og synes, at det gik tilpas hurtigt. Vi har kun ros overfor Ejendomsmæglerfirmaet Ege og vil meget gerne anbefale dem til andre sælgere.

  Povl og Vera Neumann Sørensen - Sælgere af Smedevænget 5, Marbjerg, 2640 Hedehusene.

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Knud Den Stores Vej 34, 104, 4000 Roskilde

  Solgt på 1. fremvisning

  ERFARENHED – PÅLIDELIGHED – HURTIGHED

  Jeg har flere gange tidligere brugt Jan Rasmussen til salg af andre boliger. Dette altid til min store tilfredshed og det var derfor meget naturligt og kontakte Jan, da jeg igen skulle have solgt en lejlighed.

  Jeg kan beskrive forløbet med 3 nøgleord: ERFARENHED – PÅLIDELIGHED – HURTIGHED.

  Disse ord beskriver vel alt, men at lejligheden også blev solgt til prisen gør da bestemt heller ikke noget. Jeg giver derfor Jan Rasmussen og EGE mine bedste anbefalinger.

  Søren Ammitzbøll - Sælger af Knud den Storesvej 34, st., lejl. 101, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Vandingen 2, 4330 Hvalsø

  Vi anbefaler Ege!

  Det lykkedes med god indsats

  Med Eges lokalkendskab i Hvalsø, og vores tidligere erfaring med firmaet, vidste vi, at det var dem som skulle sælge vores bolig.

  Vi har været utrolig tilfredse med hele forløbet, og selvom det tog lidt tid at komme i mål, lykkedes det med god indsats. Vi har følt os I trygge hænder fra start til slut og professionelt behandlet.

  Vi vender tilbage til Ege hvis vi skal sælge i fremtiden – og det kan vi også anbefale andre sælgere at gøre.

  Jimmy Johnson & Nadja Andie Pedersen - Sælgere af Vandingen 2, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Skt. Agnes Vej 16, 4000 Roskilde

  SOLGT PÅ 17 DAGE

  Tillid Tillid Tillid

  Vi har brugt Jan i hans tidligere firma regi og overskriften fortæller vel alt. Herudover havde Jan respekt for vore ønsker, vi havde god løbende dialog, vi modtog anbefalinger og intet blev presset ned over hovedet på os, god eksponering af huset og professionel opfølgning efter salg.

  Det gør da bestemt heller ikke noget, at vi efter ejendommen blev sat til salg hos EGE havde den solgt på kun 15 dage til den ønskede pris.

  Vi giver hermed EGE og Jan vor bedste anbefalinger, når din bolig skal sælges.

  Poul Erik Pedersen & Jenny Berg-Sonne - Sælgere af Sankt Agnes Vej 16, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Flintevænget 33, Osted, 4320 Lejre

  Solgt på kun 18 dage!

  Vi synes det er flot solgt

  Vi har været utrolig tilfredse med at sælge via Ejendomsmæglerfirmaet Ege. De har lyttet til vores behov og været meget imødekommende og professionelle. Vi har gennem forløbet haft nogle rigtig behagelige samtaler og deres væremåde er tillidsvækkende.

  De har solgt huset på kun 18 dage og vi har været meget tilfredse med den aktivitet firmaet har haft på huset og vi synes det er flot solgt.

  Vi vil bestemt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre sælgere – her bliver man godt behandlet og tilbagemeldinger og servicen er i top.

  Ena Larsen og Ole Steiness - Sælgere af Flintevænget 33, Osted, 4320 Lejre

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Gartnervang 18, st. th., 4000 Roskilde

  Solgt til prisen på rekordtid

  Tænk at der endda var 2 købsaftaler på vores lejlighed

  Da vi skulle sælge vores lejlighed valgte vi blandt 3 mæglerfirmaer og her var vi ikke i tvivl om at det var Ege som skulle sælge. Vi blev af ejendomsmægler Mads Jetsmar stillet en pris og salgstid i sigte. Dette blev overholdt til punkt og prikke og endda hurtigere end forventet – Solgt på kun 15 dage!. Tænk at der endda var 2 købsaftaler på vores lejlighed. Vi er utrolig tilfredse med at det var den samme mægler vi havde dialog med hele vejen gennem forløbet. Mægleren tog teten og servicerede os med tilbagemeldinger og info fra start til slut.

  Vi kan anbefale varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde til andre sælgere. Her bliver salget taget seriøst.

  Henriette og Jesper Hald - Sælgere af Gartnervang 18, st. th., 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Kildehusvej 59, 4000 Roskilde

  Solgt på 15 dage til fuld pris

  Alt forløb meget tilfredsstillende og meget hurtigt

  Jeg havde tidligere solgt bolig gennem EGE og det var derfor naturligt og kontakte dem igen. Jeg ringede fredag middag og samme dag kom Jan Rasmussen og besigtigede ejendommen. Ugen efter var ejendommen salgsklar og ugen efter blev ejendommen solgt på første fremvisning via køberkartoteket og ikke mindst til den fastsatte pris. Jeg kan kun sige, at alt forløb meget tilfredsstillende og meget hurtigt. Da jeg sidst solgte blev ejendommen i øvrigt også solgt til prisen og på første fremvisning. Jan Rasmussen udførte top professionelt arbejde og jeg kan derfor kun give Ejendomsmæglerfirmaet Ege mine absolut bedste anbefalinger, til kunder der overvejer at sælge.

  Ejgil Skov Larsen - Sælger af Kildehusvej 59, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • gershøj2

  Ege gjorde det igen!

  Fantastisk rådgivning og opfølgning

  Jeg takker for et godt samarbejde, hvor jeg fik al den nødvendige rådgivning og løbende opdatering.

  Skulle jeg i fremtiden få brug for en ejendomsmægler, vil jeg ikke et øjeblik være i tvivl om, at det skal være Mads Ege.

  Jeg kan helt sikkert anbefale Ege til andre der skal sælge.

  (På billedet ses køberne og Mads Ege)

   

  Søs Astradsson sælger af Gershøjgårdsvej 25, Gershøj

  Se hele udtalelsen
 • Fasanvej 2

  Godt solgt!

  God service og rådgivning

  Jeg har været godt tilfreds med samarbejdet med Ege. Dygtige medarbejdere har altid ydet god service og rådgivning.

  Jeg kan til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege.

  (På billedet ses køber og ejendomsmægler Mads Ege)

   

  Louis Lorentzen sælger af Fasanvej 8, Gershøj

  Se hele udtalelsen
 • Møllevænget 8, Vor Frue, 4000 Roskilde

  Solgt på kun 16 dage!

  Vi følte, at mægler havde gjort et godt stykke arbejde for os

  Vi syntes straks om atmosfæren på kontoret, der var en behagelig hjemlig stemning og vi blev mødt af venlige mennesker. Aftalen om et besøg til vurdering af vores hus, blev straks indgået.

  Efter vurderingsbesøget var vi ikke i tvivl om, at det var Ege vi ville vælge. De var oprigtigt interesseret i huset og hvad det havde at byde på. Vi var fuldt ud trygge ved, at overlade vores nøgler og hus i Mads’ hænder.

  Igennem hele forløbet har vi følt os velinformeret og er løbende blevet opdateret hver gang der var henvendelser eller fremvisninger. Efter kort tid på markedet, og en dag med forhandlinger, blev huset solgt. Vi følte, at mægler havde gjort et godt stykke arbejde for os, og det er den følelse man som kunde skal have.

  Alt i alt har det været en god, tryg og professionel oplevelse at være sælger hos Ege i Roskilde.

  Det kan varmt anbefales.

  En stor tak til Anette på kontoret også, hun har været god med sine mails og forståelse af tingene her til sidst!

  Diana og Bjørn Hansen - Sælgere af Møllevænget 8, Vor Frue, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Englerupvej 50, Kirke Sonnerup, 4060 Kirke Såby

  Solgt på 84 dage!

  Ege virkede mest professionel

  Jeg havde flere mæglere ude for at vurdere min ejendom. Jeg valgte Mads Ege fra Ejendomsmæglerfirmaet Ege Bramsnæs fordi han virkede mest professionel og som den der kendte området og markedet bedst. Jeg er i dag ikke i tvivl om, at jeg valgte rigtigt. Jeg kan klart anbefale Mads Ege og kontoret i Kirke Hyllinge til andre sælgere.

  Dan Stegmann - Sælger af Englerupvej 50, Kr. Sonnerup, 4060 Kirke Såby

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Hjørnekilden 9, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Solgt på kun 36 dage!

  Der var mange fremvisninger og åbne huse, lige fra dag 1

  Mads Jetsmar fra Ejendomsmæglerfirmaet Ege tog os med storm lige fra første møde, og vi var ikke et sekund i tvivl. Der var styr på det hele lige fra starten. De støttede os gennem en svær tid og var gode til at forklare detaljerne. De var meget seriøse vedr. salget, og der var mange fremvisninger og åbne huse lige fra dag 1 – Huset blev også solgt på kun 36 dage. Medarbejderne er meget medmenneskelige og ærlige.

  Karsten Grønbæch Steffensen & Tina Ebbesen, sælgere af Hjørnekilden 9, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Bakkedraget 12, Roskilde - Web

  Solgt på 12 uger

  Vi har været yderst tilfredse med deres arbejdsindsats

  Vi valgte at bruge Ejendomsmæglerfirmaet Ege, da de tidligere solgte huset til os. Vi har ikke fortrudt vores beslutning og har også været yderst tilfredse med deres arbejdsindsats. De har hjulpet og stået til rådighed, ligegyldigt hvad vi spurgte om – og givet professionel rådgivning hver gang. Salget er gået som vi ønskede, og vi vil uden tvivl også bruge Ege næste gang, vi skal sælge. Vi anbefaler bestemt firmaet til andre boligsælgere.

  Trung Dinh Vu - Sælger af Bakkedraget 12, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfredse sælgere af Alfarvejen 14, Osted

  Endnu en anbefaling

  Service og opfølgning har været fantastisk

  Vi er meget glade for, at vi nu har fået solgt. I hele forløbet har den service og opfølgning vi har fået fra Karsten Sørensen fra Ejendomsmæglerfirmaet Ege Lejre været fantastisk.
  Ejendomsmæglerfirmaet Ege får hermed vores største anbefaling.

  Flemming og Jette Petersen - Sælgere af Alfarvejen 14, Osted, 4320 Lejre

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Nyvej 6A, Hvalsø - Web

  Solgt med 0 kr. i afslag

  Solgt til prisen - kan man ønske sig mere

  Jeg er meget tilfreds med salget af mit skønne rækkehus på Nyvej 6A, Hvalsø. Ejendomsmæglerfirmaet Ege kørte en meget dynamisk markedsføring og bragte flere købere frem. Der blev holdt åbent hus, og hele salgsteamet hos Ege arbejdede kraftigt på sagen. Jeg kan kun være yderst tilfreds med resultatet. Der var 3 købere i overskud, så jeg håber, at Ege kan finde andre huse til disse købere.
  Eges markedsføring er i top, og jeg tror, at dette har bragt de mange kunder frem.

  Marianne Thiesen - Sælger af Nyvej 6A, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Hegnet 9 web

  Fantastisk opfølgning og tilbagemelding

  Karsten ringede altid tilbage og gav status på fremvisningerne.

  Vi har været yderst tilfredse med Ejendomsmægler Karsten Sørensen fra Ege Lejre, som altid ringede tilbage og gav status på fremvisninger. Efter vi skiftede til Ege Lejre oplevede vi hvor effektivt en ejendomsmægler kan arbejde og vi fik solgt.

  De allerbedste anbefalinger skal Ege have fra os.

  Esther og Povl Hartvig - Sælgere af Hegnet 9, Ny Tolstrup, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Bygaden 18B web

  Solgt på 33 dage!

  Ufattelig meget aktivitet

  Jeg har været yderst tilfreds med salget af mit dejlige hjem. Salget startede med ufattelig meget aktivitet – hele 5 hold på første åbne hus. Der var god respons fra ejendomsmægleren hvilket også resulterede i mit hurtige salg.

  Jeg kan derfor klart anbefale Ege som ejendomsmægler i Lejre.

   

  Finn Poulsen - Sælger af Bygaden 18B, 4320 Lejre

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Enøvej 3 web

  Solgt på kun 18 dage

  Denne gang slog de rekord og klarede det hele på kun 18 dage

  Yes! Vores ønske blev opfyldt af Ejendomsmæglerfirmaet Ege. Sidste gang Ege solgte vores hus, tog det kun 3 uger – denne gang slog de rekord og klarede det hele på kun 18 dage. Vi har været utrolig tilfredse med hele salgsforløbet og kunne ikke ønske os en bedre service og handel. Det har været en fornøjelse at sælge via Ege hver gang, og det kan ikke siges for højt.

  Andre boligsælgere burde også bruge Ege.

  John og Elizabeth Skaaning - Sælgere af Enøvej 3, Vor Frue, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Højmarken 121 web

  Solgt på 77 dage

  Købsaftalen blev underskrevet på rekordtid

  Jeg må sige, at “Dynamisk boligsalg” hos Ege viste sig at være masser af aktivitet lige fra starten. Mit hus blev solgt på kun 77 dage, og købsaftalen blev underskrevet på rekordtid. Firmaet har været utrolig hurtige til at vende tilbage, og jeg har haft nogle rigtig gode møder med Ege. De har været behagelige og ærlige hele vejen igennem.

  Jeg kan bestemt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre sælgere.

  Tine Holst - Sælger af Højmarken 121, Gevninge, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Søndermarken 12 web

  Ege har levet op til sit slogan!

  Jeg må sige at de har levet op til deres "Dynamiske boligsalg"

  Jeg har været utrolig tilfreds med Ejendomsmæglerfirmet Ege. De har virkelig arbejdet hård for salget og altid givet konkrete tilbagemeldinger på aktiviteter. Kontakten med de ansatte har været helt i top. De har været dynamiske i deres arbejde fra start til slut. Ja, jeg må sige at de har levet op til deres slogan om “Dynamisk boligsalg”.

  Jeg kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre boligsælgere.

  Charlotte Bruhns - Sælger af Søndermarken 12, 4340 Tølløse

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Landevejen 42

  Solgt på 35 dage!

  Jeg blev anbefalet af bruge Ege som ejendomsmægler

  Jeg må sige, at jeg er positivt overrasket over den aktivitet Ejendomsmæglerfirmaet Ege fremskabte på min ejendom lige fra starten. Allerede på det første åbne hus kom der mange interesseret købere og det tog også kun 1. mdr. så var ejendommen solgt. Der har hele tiden været aktivitet, og vi kom hurtigt fra start. Ege har altid været klar med gode råd til mig og har altid haft svar på mine spørgsmål. Jeg har følt mig tryg og har fået en rigtig god service.

  Jeg blev anbefalet at bruge Ege som ejendomsmægler og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Jeg er yderst tilfreds og kan uden tvivl anbefale firmaet til andre sælgere.

  Lise Piil Wielandt - Sælger af Landevejen 42, 4060 Kirke Såby

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Søbredden 21

  Solgt på 56 dage!

  Erfaringen med firmaet gjorde udslaget.

  Vi valgte at sætte til salg hos Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde, da vi netop havde købt anden bolig igennem dem. Vi kunne ved købet af boligen se hvor effektive firmaet var, samt opleve den måde de håndterede et salg på – det var lige noget for os.

  Vores erfaring med firmaet gjorde udslaget samt at vi havde nogle rigtig behagelige møder med Ege Christiansen.

  Vi kan bestemt anbefale firmaet til andre sælgere og vil også selv benytte dem næste gang vi skal sælge.

  Kjeld og Birthe Johansen - Sælgere af Søbredden 21, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Akacievej 28

  Ege-butikken har håndteret salget perfekt

  Ærlig rådgivning og faste tilbagemeldinger

  Vi kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege til andre sælgere. Vi har været meget tilfredse med deres ærlige rådgivning samt deres altid faste tilbagemeldinger på fremvisninger og åbne huse.

  Kontakten til hele kontoret har været i top, og eftersagsbehandlingen har været lige så professionel som resten af salget. Ege-butikken har håndteret salget perfekt fra start til slut.

  Lindomar og Dorthe Jensen - Sælgere af Akacievej 28, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Strandparken 1

  Stor ros til personalet hos Ege

  Ege Roskilde har levet op til forventningerne

  Vi var ikke i tvivl om, at det var Ejendomsmæglerfirmaet Ege Roskilde som skulle sælges vores bolig. De kunne se alt det positive ved vores hus og formåede at sælge dette videre til køber. De har levet fuldt op til vores forventninger og samarbejdet har været godt hele vejen igennem salget. Vi har følt os godt informeret og oplyst omkring aktivitetter på huset. Vi er ovenud tilfredse med resultatet og vil bestemt anbefale Ege som ejendomsmægler til andre sælgere.

  Kenneth og Anne Dorthe Studsgaard Borresen - Sælgere af Strandparken 1, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Tilfreds sælger af Lynghøjen 29

  Solgt på 21 dage!

  Jeg er utrolig imponeret over deres salgsarbejde, engagement og effektivitet.

  Allerede inden ejendommen kom til salg på internettet havde Ege vist rækkehuset frem til potentiel kunde – og efter kun 21 dage var ejendommen solgt. Jeg er utrolig imponeret over deres salgsarbejde, engagement og effektivitet. Jeg er også meget tilfreds med den pris jeg fik for mit rækkehus. Alt i alt har det været en god og positiv oplevelse at sælge igennem Ejendomsmæglerfirmaet Ege.

  Jeg vil bestemt anbefale Ege til andre sælgere og vil også selv benytte Ege, næste gang jeg skal sælge.

  Margit Palibrk - Sælger af Lynghøjen 29, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Sandbechs Alle

  Ege solgte huset på 9 dage!

  Jeg kan ikke få armene ned!

  Da jeg skulle vælge ejendomsmægler fik jeg Ege anbefalet, da han har et stort lokalkendskab og netværk her i Hvalsø – Denne beslutning har jeg bestemt ikke fortrudt! Ege så straks mulighederne i huset og fortalte om alle de positive ting samt hvad der skulle fokuseres på.

  Salget blev startet op hurtigt og den 13/5 kom Ege med den første interesserede køber. Den 15/5 skrev denne køber under og huset var solgt.

  Nu kan jeg tage på ferie med god ro.

  Jeg vil bestemt anbefale Ege til andre sælgere.

  Jytte Hansen - Sælger af Sandbechs Allé 15, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Billeder 001

  Junior solgte huset

  Glad og meget tilfreds

  Jeg valgte Mads Ege til salg af mit hus og det er jeg rigtig glad for – Ege & co. fik solgt huset hurtigt, forløbet er gået proffessionelt hele vejen igennem.

  Jeg kan helt sikkert anbefale Ege til andre der skal bruge en ejendomsmægler i Skibby.

  Leif Christensen Sælger af Allingbjergvej 1, Vejleby 4050 Skibby

  Se hele udtalelsen
 • Stationsvej 7

  Ege gjorde det igen!

  Positive og kompetente

  Vi har været meget tilfredse med samarbejdet med Mads Ege og alle medarbejderne.

  Vi valgte Mads Ege da han virker positiv og meget kompetent, hvilket også resulterede i at vi fik solgt vores store hus. De har et stort lokalkendskab og er vores foretrukne ejendomsmægler i Skibby.

  Vi vælger også Ege som ejendomsmægler i Bramsnæs næste gang vi skal sælge!

  Tom Sørensen, sælger af Stationsvej 7, 4050 Skibby

  Se hele udtalelsen
 • ESOFT_Billede_000

  Solgt på kun 25 dage!

  Stort lokalkendskab og større erfaring gjorde udslaget

  Vi havde 2 mæglere ude og se på vores hus og vi var aldrig i tvivl om at det var Mads Ege som skulle sælge vores fritidshus.

  Med stort lokalkenskab og større erfaring, var Ege det rigtige valg. De havde solgt rigtig mange sommerhuse i området og var bestemt den ejendomsmægler i Skibby med mest engagement.

  Ege solgte huset på kun 25 dage

  Vi vælger også Ege næste gang vi skal sælge!

  Børge & Gudrun Mogensen - Sælgere af Falkevænget 30 Vellerup 4050 Skibby

  Se hele udtalelsen
 • Sælger af Hybenvænget 47 016

  Godt Solgt!

  Vi er utrolig glade for salget

  Vi har været meget tilfreds med samarbejdet med Ege og alle medarbejderne. De har altid ydet god service og rådgivning.

  Vi søgte efter ejendomsmælger i Kirke Hyllinge, da vi var overbeviste om, at de havde mest lokalkendskab og solgte flest boliger i området.

  Vi kan til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege Bramsnæs.

  Hos Ege slutter en handel altid med et godt håndtryk

  Kristina & Peter Djurhuus - Sælgere af Hybenvænget 47, Vellerup 4050 Skibby

  Se hele udtalelsen
 • Roskildevænget 33, 2. th.

  Solgt på 9 dage!

  Professionelle gennem hele salget

  Vi har været utrolig glade for vores valg af Ejendomsmæglerfirmaet Ege. De har været professionelle gennem hele salget og vi har virkelig været godt orienteret. Vi er meget glade for, at vores lejlighed blev solgt så hurtigt, da vi allerede havde købt anden bolig – Så vi kunne ikke ønske bedre!

  Vi vil bestemt anbefale Ege til andre sælgere – Her får du god personlig service.

  Erik og Bente Olesen - Sælgere af Roskildevænget 33, 2. th., 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Valnødvej 22

  Perfekt salg!

  Jeg har kun rosende ord overfor Ege

  Jeg har kun rosende ord overfor det mæglerarbejde Ejendomsmæglerfirmaet Ege har præsteret – det har været et perfekt salg. De har været effektive fra start til slut og jeg har følt mig i trygge hænder.

  Kontakten til kontoret har været fin og jeg har fået god professionel behandling af alle.

  Jeg kan varmt anbefale Ege til andre boligsælgere.

  Henning Skov - Sælger af Valnødvej 22, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Holbækvej 18, 2. th.

  Flot gået!

  Et skift af mægler skulle til - så blev lejligheden solgt!

  Efter jeg skiftede ejendomsmægler til Ege Roskilde, har mit salg ikke stået stille. Der var aktivitet fra start til slut og jeg er yderst tilfreds med salgsarbejdet.

  Jeg kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege og jeg bruger også Ege ved mit næste salg.

  Andreas Schuhmacher - Sælger af Holbækvej 18, 2. th., 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Liden Kirstens Vej 21

  Solgt på 3 måneder

  Deres dynamiske boligsalg har virket!

  Ejendomsmæglerfirmaet Ege har overrasket mig ved deres hurtige salg af mit hus – kun 3 mdr. Deres dynamiske boligsalg har virket! Der har været meget aktivitet lige fra starten af, og kontakten til de ansatte har været helt i top.

  Jeg kan til enhver tid anbefale Ege.

  Jan Ohmeyer - Sælger af Liden Kirstens Vej 21, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Rønne Alle 24

  Masser af aktivitet

  Der er blevet arbejdet på sagen!

  Jeg har i salgsforløbet været positivt overrasket over den store aktivitet Ejendomsmæglerfirmaet Ege har fremskaffet på vores ejendom i form af fremvisninger og besøg på de åbne huse – Der er blevet arbejdet på sagen!

  Hele kontoret har været utrolig positivt, og jeg kan varmt anbefale Ege til andre sælgere.

  John Naursgaard - Sælger af Rønne Allé 24, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Boerbjergvej 48

  Ege gjorde det igen!

  Vi vælger også Ege næste gang vi skal sælge.

  Vi var aldrig i tvivl om at det var Ege som skulle sælge vores landsted. Med stort lokalkendskab og erfaring med salg af landejendomme, var Ege det helt rigtige valg. Vi var sikre på at vi skulle bruge en ejendomsmægler i Roskilde, for derigennem af få flere kunder til vores hus.

  Vi har været trygge gennem hele salgsforløbet og alt endte som ønsket.

   

  Birgit og Dan Andersen - Sælgere af Boerbjergvej 48, 4330 Hvalsø

  Se hele udtalelsen
 • Engholmvej 47

  Godt solgt!

  Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet

  Jeg har været yderst tilfreds med samarbejdet med alle de ansatte hos Ege og alle madarbejderne har altid ydet god service og rådgivning. De har været nemme at komme i kontakt med, og har altid vendt tilbage på fremvisninger.

  Jeg kan til enhver tid anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege.

   

  Lilly Kristensen - Sælger af Engholmvej 47, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Egen 3

  Solgt via Køberkartoteket

  Hos Ege holder de hvad de lover og jeg har fået utrolig god service

  I forbindelse med at jeg gik i salgstanker, modtog jeg en flyer fra Ege, med en købeklar kunde. Kunden kom og så min bolig og kort tid efter var mit rækkehus solgt. Hos Ege holder de hvad de lover og jeg har fået utrolig god service. Jeg kan varmt anbefale Ejendomsmæglerfirmaet Ege.

  Vivi Hansen - Sælger af Egen 3, Svogerslev, 4000 Roskilde

  Se hele udtalelsen
 • Bregnetvedvej 29

  Særlig tak til Ege

  Ege har solgt ejendommen til min store tilfredshed og til de helt rigtige købere

  Da jeg mistede min mand, skulle jeg have solgt vores landejendom, hvor der jo er mange specielle ting, såsom hektarstøtteordning, driftsygninger og drænforhold. Ege havde styr på det hele og et godt overblik – og jeg har fundet en god lille lejlighed. Jeg kan varmt anbefale Ege – han har gjort et fantastisk stykke arbejde.

  Ingelise Hansen - Sælger af Bregnetved 29, Osted, 4320 Lejre

  Se hele udtalelsen